Tilaus / toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Lahden Pelicans Oy (1548254-0) Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja toimitamme tilaukset Suomessa.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Heinäkuussa Pelicansin fanikauppa viettää kesälömaa, joten tilaukset onnistuvat normaalisti verkkokauppamme kautta, mutta pääsemme käsittelemään niitä vasta elokuun puolella. Fanikauppa aukeaa 2.8.

TOIMITUSKULUT JA HINNAT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postipakettina, Postin hinnaston mukaisesti:

Postipaketti 10€

TOIMITUSAIKA

Toimitusaikamme vaihtelevat 10 työpäivästä aina muutamaan kuukauteen. Toimitusaika vaihtelee sesongittain. Toimitusaika ei koske kausikortteja, eikä erikoistuotteiden esim. pelipaitojen tilaamisia.

Tilaukset ovat noudettavissa, kun ”noudettavissa” viesti on saapunut tilaajalle Isku Areenalta Pelicansin Fanikaupalta arkisin klo 10-16 ja muina aikoina nouto erikseen sovittavissa puhelimitse numerosta 0413174169

PALAUTUSOIKEUS JA OSTOTURVA

Tarkasta tuote välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi. Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota yhteyttä fanimyynti@pelicans.fi tai 0413174169 ma - pe klo 10-16 jos sinulla on palautukseen liittyvää asia.

REKISTERÖITYMINEN

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröityminen on kuitenkin toivottavaa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Asiakastiedot tulevat vain Lahden Pelicans Oy:n omaan rekisteriin ja ovat luottamuksellisia.